Pályázat munkásszállók kialakítására

munkásszállók kialakítása

Ezúton szeretnénk figyelmét felhívni egy hamarosan megjelenő pályázati lehetőségre.

A pályázati felhívás célja:

Munkásszállók kialakításának, építésének ösztönzésével javítani a munkaerő-áramlás lehetőségét azokban a térségekben, ahol nincs számottevő munkaerő-tartalék.

A támogatás formája:

A támogatás helyi önkormányzat, önkormányzati társulás és ezek 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság részére helyi infrastruktúra fejlesztéséhez nyújtott beruházási támogatás, nem helyi önkormányzat, vagy önkormányzati társulás 100%-os tulajdonában álló gazdasági társaság részére pedig regionális beruházási támogatás formájában biztosítható.

A támogatás igénybevételének célja:

Támogatás legalább 80, de legfeljebb 200 munkavállaló elszállásolására alkalmas munkásszállás kialakításához nyújtható. Kivételes és indokolt esetben támogatás nyújtható 200-nál több munkavállaló elszállásolására alkalmas munkásszállás kialakításához is, azonban a támogatás maximális összegének meghatározásakor ebben az esetben is legfeljebb 200 férőhely vehető figyelembe.

A támogatás maximális mértéke:

  • Egy m2-re jutó támogatás maximális összege
    • munkásszállás építése esetén 373 000 Ft
    • munkásszállás céljából igénybe vehető ingatlan felújítása esetén 267 000 Ft
  • Egy munkásszállási férőhelyre jutó támogatás maximális összege
    • munkásszállás építése esetén 3 730 000 Ft
    • munkásszállás céljából igénybe vehető ingatlan felújítása esetén 2 670 000 Ft

Előleg mértéke: 100%

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérjük keressen fel minket a terratender@terratender.hu-n vagy a lenti telefonszámok egyikén.