Több mint tíz éves tapasztalat, több mint ötszáz nyertes pályázat- Társ a Jövőalkotásban!

Történetünk:

A Terra-Tender Kft. több mint 12 éve alakult azzal a céllal, hogy a hazai gazdasági szereplők üzleti tevékenységét segítse finanszírozáshoz kapcsolódó különböző tanácsadási szolgáltatásokkal.

Elsősorban pályázati tanácsadás a fő tevékenységünk, és szinte teljes körét felöleljük. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk mind az európai uniós, mind a hazai, mind pedig a nemzetközi pályázatok világában. Kiemelt szakterületünk az agrár-, a K+F-, és a határon átnyúló pályázatok.

A pályázatírói piac meghatározó szereplőjeként a pályázatírás teljes területét komplex módon lefedjük. Az eredményes pályázás első és legfontosabb lépése az alapos és részletes projekttervezés. Csapatunk végig menedzseli azokat a fejlesztési projekteket, amelyek uniós pályázati pénzekből valósulnak meg, és szigorú elszámolási és dokumentálási kötelezettségekkel járnak.

IFKA minősített tanácsadóként akkreditációnk kiterjed marketing tanácsadásra és márkaépítésre, projekt fejlesztési- és projekt menedzselési tanácsadásra, stratégiai és üzleti tervezésre is.

Ügyfélkörünk a gazdasági szféra összes típusú szereplője, úgymint gyártó,- szolgáltató vállalkozások, mezőgazdasági szereplők.

 

Értékeink:

Meggyőződésünk, hogy csak egyetlen olyan siker van, amellyel megőrizhetjük tekintélyünket, megszolgálhatjuk ügyfeleink bizalmát – ez pedig az etikus magatartással elért siker. Ennek érdekében munkatársaink mindent megtesznek azért, hogy megfeleljenek a legszigorúbb elvárásoknak az etikus üzleti magatartás területén.

  • Szaktudás

Munkatársaink megfelelő tudással, kiváló szakértelemmel rendelkeznek, folyamatosan képzik magukat.

 

  • Ügyfélközpontúság

Szolgáltatásaink nyújtása során értéket, élményt adunk ügyfeleinknek.

 

  • Megbízhatóság , együttműködés:

Inspiráljuk és támogatjuk munkatársainkat, ügyfeleinket és partnereinket.

 

  • Dinamizmus

Munkatársaink szívügyüknek tekintik a munkájukat és azt, hogy az ügyfél nálunk mindenben az első.