Keresés
Close this search box.

 

Több száz vállalati ügyfél, több mint ötszáz nyertes pályázat

Társ a Jövőalkotásban

Történetünk:

A Terra-Tender Kft. több mint 14 éve alakult azzal a céllal, hogy a hazai gazdasági szereplők üzleti tevékenységét segítse vállalati finanszírozási és pályázati tanácsadással.

Tevékenységünk kiterjed ESG tanácsadásra, faktoring és hitelezési tanácsadásra. Célunk cégek, szervezetek támogatása a fenntarthatóság felé vezető úton, egy zöldebb és mindenki számára élhetőbb jövő érdekében. Mindezt a cégérték megőrzése mellett, rövid- és hosszútávon is értéket teremtve, a legjobb finanszírozási lehetőségeket megtalálva.

Fő tevékenységeink közé tartozik a pályázatírás is. Sokéves tapasztalattal rendelkezünk mind az európai uniós, mind a hazai pályázatok világában. Kiemelt szakterületünk az agrár-, a K+F, a technológiai és zöld beruházási, energetikai korszerűsítés finanszírozás, támogatás.

IFKA minősített tanácsadóként akkreditációnk kiterjed marketing tanácsadásra és márkaépítésre, projekt fejlesztési- és projekt menedzselési tanácsadásra, stratégiai és üzleti tervezésre is. Bármilyen vállalati finanszírozási kérdéssel is áll szemben egy vállalkozás, a stratégiai tervezés a kitűzött célok eléréséhez elengedhetetlen.

Ügyfélkörünk igen színes és szerteágazó úgymint gyártó, szolgáltató kis- és középvállalkozások, mezőgazdasági szereplők.

Értékeink:

Hisszük, hogy a sikert hosszú távon az etikus és fenntartható működésen alapuló vállalati rendszer biztosítja. Mindent megteszünk azért, hogy a hozzánk forduló piaci szereplőket segítsük szakmai, eredményességi és fenntarthatósági céljaik elérésében.

Szaktudás

Munkatársaink megfelelő célirányos szakértelemmel rendelkeznek, folyamatosan aktualizálva tudásukat.

Ügyfélközpontúság

Ügyfeleink elégedettsége sikerünk záloga. Azon dolgozunk nap mint nap, hogy vállalati ügyfeleinket segítsük céljaik elérésében. Ehhez igyekszünk a legmegfelelőbb finanszírozási módot és/vagy piaci partnert megtalálni számára.