Keresés
Close this search box.

Pályázatok

Generációs gazdaságátadási pályázat

A Generációs megújulási pályázatok célja, hogy egy vagy több működő gazdaság átvételre kerüljön. Ez a pályázat a gazdaság átvevőjét és átadóját is támogatja a gazdaság megszerzésének

Bővebben

Mezőgazdasági kisüzemek fejlesztése

Támogatási intenzitás: 85%. Akár 22,9 millió forint vissza nem térítendő támogatás.   A támogatás átalánytámogatás, melynek 75%-át előre, a támogatás elnyerésekor megkapja a pályázó. Várható elszámolható

Bővebben

Fiatal gazda pályázat

Igénylők köre: 18 és 40 év közötti őstermelő, vagy egy évnél nem régebbi egyéni vállalkozó vagy jogi személy, aki rendelkezik MÁK ügyfél-azonosítóval. A pályázónak rendelkeznie

Bővebben

Állattartó telepek fejlesztése

Jelentős támogatási kerettel és maximális támogatással, 2024 elején nyílik meg az állattartó telepek fejlesztéseit támogató új pályázat. Támogatási intenzitás: 50%. Összeg: akár több milliárd forint vissza nem

Bővebben

Kedvezményezett neve: Terra-Tender Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Webáruház analitika fejlesztése

A projektazonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00222

Támogatási összeg: 14 519 783 Ft

 

A projekt leírása:

 

Az „Üzleti Webkontroller” webáruházak részére kifejlesztett olyan integrált alkalmazás, ahol a webáruház teljes internetes folyamatának monitoring-vizualizáció-előrejelzés-riasztás folyamata egyetlen alkalmazásban jelenik meg.

Néhány kattintással üzembe helyezhető, nemcsak mérésre, elemzésre képes, hanem előre jelzési funkciójának használatával pro aktív cselekvési lehetőséget is biztosít. Az egyes mutatószámokhoz rendelt küszöbérték beállítása a mobilos “ push notification” technológiával kombinálva jelzi a felhasználónak az eltérést beavatkozási lehetőséggel.

A fejlesztett alkalmazás modulrendszerű, kis és nagy cégek esetében egyaránt paraméterezhető, mobil- és desktop eszközökön is futtatható, felhős megoldás.

A fejlesztés három szakaszban valósult meg:

1.         A teljeskörű webmonitoring általános adatkapcsolati rétegének kialakítása.

2.         Dashboard, operatív és előrejelzés rendszer készítése.

3.         Általános Alarm rendszer kialakítása

Az alkalmazás újszerűsége:

-           A létező eszközök legjobb esetben e-mailben történő riasztást tesznek lehetővé, push notification” technológiával aktívan jelez a felhasználónak.

-           A webmonitoring egy-egy részterület van lefedve elérhető megoldásokkal, az „Üzleti Webkontroller” egy alkalmazásban integrálja a webáruházak teljes internetes folyamatának monitoring-vizualizáció-előrejelzés-riasztás funkcióit.

A kifejlesztett alkalmazás egy olyan üzleti területen ötvözi az IKT legújabb vívmányait (MI alapú alkalmazások ,webes és mobilos elérés, cloud-ban történő üzemeltetés, magas fokú integráltság egyéb kulcsfontosságú rendszerekkel ), ahol kifejezetten fontos a kiemelkedő hatékonyság és egyre nagyobb igény mutatkozik a folyamatok minél magasabb szintű automatizálására.

 

A projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2022.11.15.