Keresés
Close this search box.

Közeleg a Zöld Nemzeti Bajnokok program előminősítési körének beadási határideje!

Közeleg a Zöld Nemzeti Bajnokok program előminősítési körének beadási határideje!

A GINOP Plusz-1.3.1-21 támogatás célja, hogy elősegítse a zöldgazdasági beruházásokat kiszolgálni képes hazai gyártói bázis szélesedését és megerősödését, valamint hozzájáruljon a körforgásos gazdasági folyamatok kiépüléséhez. Ennek érdekében a felhívás célcsoportjába tartoznak az energiahatékonysági, elektromobilitási vagy vízgazdálkodási technológiákat gyártó vállalkozások, továbbá az egyszer használatos műanyagokat helyettesítő vagy másodlagos alapanyagokat előállító és felhasználó vállalkozások.

A 30 milliárd forint keretösszegű felhívásban 20 – 1.500 millió forint támogatás igényelhető, ami bizonyos feltételek teljesülése mellett részben vagy egészben vissza nem térítendővé válik.

A pályázatra azok a mikro-, kis-, és középvállalkozások jelentkezhetnek, melyek IFKA előminősítési tanúsítvánnyal és legalább 1 lezárt teljes üzleti évvel, valamint min. 3 fő alkalmazottal rendelkeznek.

Regisztráció és Bejelentkezést követően a „Vállalkozás értékelése” és a „Minősítések” elnevezésű űrlapok kitöltésére és beküldésére: 2021. október 15., 23:59-ig, a fejlesztési koncepció kidolgozására és beküldésére: 2021. október 22., 23:59-ig van lehetőség a regisztrációs felületen.

A támogatási kérelem 2021. november 22. 9:00-tól – 2021. december 6. 12:00 óráig nyújtható be