Keresés
Close this search box.

Pályázati kisokos 3: Milyen oldalakat figyeljen a pályázás során!

Ahhoz, hogy megtalálja a cégének megfelelő pályázatokat, tudni kell, hogy hol találja meg a pályázati konstrukciókat és milyen információkat kell keresnie benne ahhoz, hogy meg tudja állapítani, hogy az említett pályázat jó-e az Ön cégének. Ehhez nyújt segítséget legújabb pályázati kisokosunk! Olvassa el blogunkat és keressen céltudatosan pályázatokat cégének!

 

A pályázás célja

pályázás eszköz

A vissza nem térítendő támogatás olyan pénzforrást jelent a vállalkozásoknak, amelyek segítségével féláron vagy harmad áron juthatnak hozzá a kinézett gépekhez, eszközökhöz, korszerű technológiákhoz vagy beruházásokhoz. Ezáltal a vállalkozás pénze megmarad, így hamarabb megtérülhet a befektetés.

Sikeres pályázás

A sikeres pályázáshoz nem árt egy jó pályázatíró szakembert találni. Ha megtalálta ezt a céget vagy személyt akkor olvassa el a pályázati kisokos blogunkat, amelyben leírjuk, hogy mivel kell készülni az első pályázati konzultációra! Egy jó szakember segíthet megnyerni a pályázatot, ugyanis egy precízen elkészített pályázati anyag nagyobb eséllyel hoz sikert a támogatás megszerzésére.

pályázás sikeres

Mennyibe kerül a pályázás

A pályázás összege függ a pályázatíró cégtől is, így érdemes személyes konzultáció keretein belül árajánlatot kérni. Ez függ a rájuk bízott feladattól is, de általában sikerdíjat szoktak kiszabni.

Az Ön piaci pozíciója a nyertes pályázat esetén

A mai tőkehiányos időszakban egy ilyen vissza nem térítendő támogatás nagy versenyelőnyt jelenthet a vállalkozásoknak. Ugyanis nem mindegy, hogy ezt az anyagi forrást a vállalkozásnak kell előteremtenie vagy uniós pénzekből akár 50-70%-át megkaphatja. Az ezáltal megmaradt pénzeket újabb fejlesztésekre fordíthatja a cég.

Pályázat elbírálása

pályázás bírálás

Általában a pályázat típusától függ, azonban 2-3 hónapon belül döntés szokott születni.

Mit jelent a támogatási intenzitás?

Ez azt jelenti, hogy egy adott pályázat során megvalósítandó tevékenység hány %-át fedezi a támogatás.

pályázás intenzitás

Most pedig nézzük meg, hogy milyen oldalakat kell figyelni, hogy megtalálhassuk a megfelelő konstrukciót számunkra!

www.palyazat.gov.hu
www.mvh.gov.hu
www.nak.hu

www.portfolio.hu
www.hipa.hu/hu_HU/kezdolap
www.hepa.hu
www.ofa.hu
www.ifka.hu
www.palyazatihirek.eu

Ha tetszett blogunk, akkor ne maradjon le további blogjainkról se, kövessen be minket Facebookon és LinkedIn-en!