Pályázatok

állattartásra pályázat

Állattartó telepek megújításának támogatása

Felhívás: VP2-4.1.1.9-21 Pályázat célja: az állattartó telepek versenyképességének növelése. Támogatás az alábbi célterületekre igényelhető: Baromfitartó telepek korszerűsítése: baromfifélék (házityúk, pulyka, kacsa, pézsmaréce, lúd, gyöngytyúk,) Sertéstartó

Bővebben

Kedvezményezett neve: Terra-Tender Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: Webáruház analitika fejlesztése

A projektazonosító száma: 2020-1.1.1-KKV-START-2020-00222

Támogatási összeg: 14 519 783 Ft

 

A projekt leírása:

 

Az „Üzleti Webkontroller” webáruházak részére kifejlesztett olyan integrált alkalmazás, ahol a webáruház teljes internetes folyamatának monitoring-vizualizáció-előrejelzés-riasztás folyamata egyetlen alkalmazásban jelenik meg.

Néhány kattintással üzembe helyezhető, nemcsak mérésre, elemzésre képes, hanem előre jelzési funkciójának használatával pro aktív cselekvési lehetőséget is biztosít. Az egyes mutatószámokhoz rendelt küszöbérték beállítása a mobilos “ push notification” technológiával kombinálva jelzi a felhasználónak az eltérést beavatkozási lehetőséggel.

A fejlesztett alkalmazás modulrendszerű, kis és nagy cégek esetében egyaránt paraméterezhető, mobil- és desktop eszközökön is futtatható, felhős megoldás.

A fejlesztés három szakaszban valósult meg:

1.         A teljeskörű webmonitoring általános adatkapcsolati rétegének kialakítása.

2.         Dashboard, operatív és előrejelzés rendszer készítése.

3.         Általános Alarm rendszer kialakítása

Az alkalmazás újszerűsége:

-           A létező eszközök legjobb esetben e-mailben történő riasztást tesznek lehetővé, push notification” technológiával aktívan jelez a felhasználónak.

-           A webmonitoring egy-egy részterület van lefedve elérhető megoldásokkal, az „Üzleti Webkontroller” egy alkalmazásban integrálja a webáruházak teljes internetes folyamatának monitoring-vizualizáció-előrejelzés-riasztás funkcióit.

A kifejlesztett alkalmazás egy olyan üzleti területen ötvözi az IKT legújabb vívmányait (MI alapú alkalmazások ,webes és mobilos elérés, cloud-ban történő üzemeltetés, magas fokú integráltság egyéb kulcsfontosságú rendszerekkel ), ahol kifejezetten fontos a kiemelkedő hatékonyság és egyre nagyobb igény mutatkozik a folyamatok minél magasabb szintű automatizálására.

 

A projekt megvalósításának tervezett fizikai befejezése: 2022.11.15.